Tentang Kami

Shengzhou YILI Necktie & Garment Co., Ltd. mangrupikeun kombo manufaktur sareng dagang, ngahasilkeun sareng ngékspor dasi sareng garments ti 1994.

YILI gaduh prakték bisnis perusahaan canggih sareng standar kontrol kualitas.YILI boga parabot anyaman paling canggih di dunya, nu ti Italia.Pausahaan urang téh bisa ngalakukeun jeung sakabeh dasi-ngahasilkeun tina jenis ngarancang, fabrics anyaman, handmade jeung mesin-dijieun tukang ngaput jeung exporting.Pikeun nyanghareupan kompetisi jeung tantangan ngabentuk pasar, parusahaan urang bakal salawasna dipuseurkeun kana operasi husus sarta ngamekarkeun modal bakat dumasar kana masa depan YILI.

produk urang geus dijual ogé henteu ngan di Cina, tapi ogé di nagara séjén kawas Jerman, Australia, AS, Korea jeung Asia Tenggara.

Perusahaan kami nunjukkeun vitalitas anu kuat pikeun janten mitra kerjasama idéal anjeun.Kami salawasna ngantosan kolaborasi anjeun.

Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun informasi salajengna.

1
2
3
4

Dina 1994, pangadegna, Li Yuming jeung pamajikanana Lou Liangmei muka toko di Cina Dasi Market di Shengzhou nu ngaranna salaku "The Dasi Nagara Cina".Li éta jawab rarancang jeung meuli, sarta Lou éta jawab jualan."Manajemén iman anu saé" mangrupikeun aturanana.Dina waktos éta aya urang Mesir anu henteu tiasa nyarios basa Cina sareng henteu gaduh penerjemah.Anjeunna milih jeung meuli loba dasi, tapi jumlah unggal beuli ti toko béda éta leutik pisan.Leuwih ti éta, alatan kendala basana, loba padagang teu malire anjeunna sahingga kualitas barang dina tingkat henteu rata.Nalika Lou ningali éta, anjeunna ngabantosan anjeunna milarian padagang anu dipesen sareng ngabantosan anjeunna mariksa bungkusan.Tungtungna, euweuh dasi ditinggalkeun kaluar.Poé saterusna, urang Mesir kungsi batur nulis "awéwé alus" dina basa Cina pikeun némbongkeun rasa sukur na ka Lou.Engké, bisnis urang Mesir tumuwuh badag sarta leuwih badag, sarta sapuluh taun saterusna manéhna jadi nasabah jangka panjang YILI tina pausahaan badag."YILI is my home" mangrupikeun frasa anu sok anjeunna nyarios unggal waktos anjeunna sumping ka YILI.

4.JPG
4.JPG

Dina 1997, kusabab desain inovatif maranéhanana sarta manajemén satia, bisnis ieu beuki hadé tur hadé.Beuki, pasangan éta ngagaduhan bengkel sareng karyawan sorangan.Tapi produktivitas awal jauh tina cukup pikeun nyugemakeun pesenan para palanggan, sareng pasangan éta sering kedah damel sapeuting sareng karyawanna pikeun ngabungkus tapi énjingna aranjeunna terus ngoperasikeun toko.Akumulasi modal sareng aliran pesenan anu tetep nyababkeun ideu pasangan pikeun nyetél pabrik dasi.

Taun 2001, Li sareng Lou mésér bumi pabrik sareng sacara resmi ngadegkeun Shengzhou YILI Necktie & Garment CO., LTD."YILI" nyaéta singketan tina "milyar kauntungan" dina basa Cina anu mangrupikeun kahayang pasangan.Dina awalna ngan ukur aya 20 karyawan sareng 4 alat tenun papan kertas di perusahaan.pasangan éta malah hariwang yén aya teuing kamar ditinggalkeun dina wangunan, tapi naon maranéhna takwa sababaraha taun engké éta aya teu cukup kamar pikeun aranjeunna.

Kusabab 2002, YILI Company geus jadi anggota dewan Asosiasi Industri Dasi Shengzhou.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA
11

Dina 2003, YILI Company muka ramatloka resmi kahijina (www.yilitie.com).

Taun 2004, YILI Company munggaran milu dina Pameran Sumber Global di Hong Kong.

Kusabab 2005, YILI Company geus milu dina Canton Fair unggal taun.Saprak harita ti ayeuna, YILI geus dipeunteun salaku "kelas AA tina kiridit-perusahaan diantara pausahaan industri jeung komérsial Zhejiang".

1
11
11

Taun 2006, merek dasi "Millionaire" tina YILI Company dipeunteun salaku "Merek Amanah Konsumén di Kota Shengzhou".

Taun 2007, YILI Company ngagaduhan langkung ti 100 karyawan sareng 36 mesin tenun komputer.Rohangan wangunan kasampak teu cukup.

11
1

Dina 2008, YILI Company milu dina Dubai Fair.Taun ieu, YILI lulus sertifikasi kualitas ISO9001.

1
11
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Dina 2009, YILI Company milu dina East China Fair.

11
IMG_3334.JPG

Taun 2011 YILI Company ngenalkeun Mesin LIBA anu diimpor sareng Mesin Jahitan Label Otomatis.

11
1
212

Dina 2012 Pébruari jeung Agustus, YILI Company milu dina MAGIC SHOW FAIR di AS.Dina Juli, YILI Company milu dina Afrika Selatan SAITEX FAIR.

2013 taun
2014 taun
2015 taun
2016taun
2017 taun
2013 taun

Taun 2013, YILI Company milu dina GOTEX munggaran di Brazil sareng diwawancara ku stasiun TV lokal sareng duta besar Cina ka Sao Paulo, Brazil.

1

2014 taun

Dina 2014, YILI Company ngagabung ka Shengzhou & Xichang Kamar Dagang.

11

2015 taun

Dina 2015, perusahaan milu dina INTERMODA FAIR di Mexico.Dina taun éta, kusabab krisis kiridit, kota Shengzhou parantos nutup 175 perusahaan, kalebet seueur perusahaan dasi ageung.Seuseueurna perusahaan dasi nyanghareupan pertumbuhan kaluaran négatip.Hatur nuhun kana non-injeuman nilai kaluaran YILI Company positif.

 212

2016taun

Dina 2016 Maret sareng Oktober, YILI Company milu dina INTERTEXTILE FAIR di Shanghai.April, YILI Company lulus sertifikasi kualitas ISO9001.

 111 212

2017 taun

Dina 2017 Jun, YILI Company lulus pabrik inspeksi BSCI.

212