WARTA parusahaan

  • Kumpulan Pangaweruh Popular Ngeunaan Dasi

    Di tempat gawé, aya nu elit nu geus lila digawé, aya ogé nu novice nu kakara lulus.Sabaraha jalma terang sakedik pangaweruh ngeunaan jas, sareng sabaraha jalma terang sakedik pangaweruh ngeunaan dasi.Lamun datang ka topik ieu, abdi hoyong ngobrol ngeunaan "...
    Maca deui
  • Guide balanja dasi lalaki

    Contona, dina gaw pikeun cocog pola grid poék tradisional, dating kasempetan bisa cocog dasi coklat coklat, kasempetan bisnis jeung dasi padet atawa belang, jalan jeung retro atawa kapribadian dasi publisitas, jsb Ieu diperlukeun pikeun lalaki ngagem jas jeung dasi jeung dasi kupu-kupu dina acara formal....
    Maca deui
  • Dasi Dasi Ensiklopedia

    Biasana dianggo sareng jas, sareng mangrupikeun aksésori pakean dasar pikeun jalma (utamana lalaki) dina nikah sareng kahirupan sapopoe.Dina tatakrama sosial, jas kedah nganggo dasi, anu panjangna kedah salami ngaitkeun sabuk.Upami nganggo rompi atanapi baju haneut, dasi kedah disimpen di tukangeun t...
    Maca deui