FAQ

Patarosan remen ditanya

Q: Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

A: Kami pabrik, sarta kami ngagabung dina ieuindustriti 1994. Wilujeng sumping didatangan pabrik urang.

Q: Naon MOQ?

A: Dasi: 100pcs/warna, dasi kupu-kupu: 200pcs/warna, lawon: 50meter/warna, syal: 300pcs/warna, waistcoat: 108pcs/warna.

Q: Naon pamayaran?

A: 30% T / T, ku bank (FOB Nilai tukeur), ku Paypal (bank Nilai tukeur & muatan pikeun paypal), ku Western Union (nilai bursa bank).

Q: Kumaha ngeunaan pengiriman barang?

A: FOB / CIF / C & F ti Shanghai atanapi Ningbo.Kirimkeun ku pengiriman barang atanapi hawa atanapi ku express (upami anjeun peryogi).

Q: Naon anu kuring kedah nyiapkeun upami kuring hoyong mesen kustomisasi?

A:

1. Pls kirimkeun kami anjeunngaropéagambar / logo pikeun ngantep desainer urang pariksa naha tiasa ngalakukeun atanapi henteu.

2. Ngabejaan kami ukuran logo, ukuran produk (necktie / bowtie / syal).

3. Nyaritakeun desain latar anu anjeun pikahoyong.

4. Bejakeun ka urangbahan(kawas labél brand, labél perawatan, cara packing) nu peryogi.

Q: Naon bédana antara jacquard sareng produk dicitak

A: produk Jacquard'lawon dijieun tina benang dyed.Benang saling meuntas tina weft sareng warp.Sadaya desain kaluar langsung, teu kedah dicelup.Desain produk dicitak'lawon sadayana dicitak dina lawon bodas.Jantenjacquardproduk kasampakstereoskopisjeungfluctuant.Nyitak karya seni tiasa ngadamel desain anu langkung kompleks.

Q: Naon bedana poliéster sareng mikro?

A: Duanana ieu poliéster jeungjacquardkarya seni.Mikro gaduh dénsitas warp anu langkung luhur (114 dénsitas, disebut 1200s), sareng poliéster nyaéta 108 dénsitas, anu disebut 960an.

Q: Dupi anjeun gaduh auténtikasi?

A: Urang boga ISO9001, BSCI, Cina BTSBauténtikasi.