• Naon faktor anu mangaruhan harga beuli Dasi?

    Naon faktor anu mangaruhan harga beuli Dasi?

    Dina prosés ngayakeun dasi, anjeun kedah ngalaman masalah di handap ieu: anjeun ngarancang dasi anu saé.Anjeun tungtungna kapanggih supplier a ngaliwatan usaha unremitting sarta meunang hiji cutatan awal.Engké, anjeun ngaoptimalkeun proyék anjeun: sapertos grafik stunning, bungkusan high-end, lampu caang ...
    Maca deui
  • Kumaha ngahasilkeun neckties jacquard handmade dina bets - Diajar prosés produksi neckties.

    YiLi dasi mangrupakeun produsén dasi di Shengzhou, Cina;kami nyadiakeun neckties kualitas luhur ka konsumén di sakuliah dunya.Artikel ieu ngajéntrékeun prosés tina nampi patarosan pelanggan dugi ka ngalengkepan produksi dasi kami.Désainer kedah wawuh sareng produk dasi ...
    Maca deui
  • Anatomi Struktur Dasi

    Anatomi Struktur Dasi

    Dasi anu urang kenal sareng cinta ayeuna parantos aya langkung ti 400 taun.Ti neckties leungeun-dicét pos-WWI ka neckties liar tur lega taun 1940-an nepi ka dasi ceking di ahir 1970-an, dasi geus tetep staple konstanta fashion lalaki.Leungitna...
    Maca deui
  • Sajarah Tie (2)

    Hiji legenda nyebutkeun yén dasi dipaké ku tentara Kakaisaran Romawi pikeun kaperluan praktis, kayaning panyalindungan tina tiis jeung lebu.Nalika tentara indit ka hareup pikeun tarung, sal anu mirip sareng sal sutra digantung dina beuheung pamajikan pikeun salakina sareng babaturan pikeun babaturan, anu ...
    Maca deui
  • Sajarah Tie (1)

    Lamun maké jas formal, dasi dasi geulis, duanana geulis tur elegan, tapi ogé masihan rasa elegance na solemnness.Nanging, dasi, anu ngalambangkeun peradaban, mekar tina uncivilization.Dasi pangheubeulna balik deui ka Kakaisaran Romawi.Dina waktos éta, para prajurit nuju ...
    Maca deui
  • Kumpulan Pangaweruh Popular Ngeunaan Dasi

    Di tempat gawé, aya nu elit nu geus lila digawé, aya ogé nu novice nu kakara lulus.Sabaraha jalma terang sakedik pangaweruh ngeunaan jas, sareng sabaraha jalma terang sakedik pangaweruh ngeunaan dasi.Lamun datang ka topik ieu, abdi hoyong ngobrol ngeunaan "...
    Maca deui
  • Guide balanja dasi lalaki

    Contona, di gaw pikeun cocog pola grid poék tradisional, dating kasempetan bisa cocog coklat dasi coklat, kasempetan bisnis jeung dasi padet atawa belang, jalan jeung retro atawa kapribadian dasi publisitas, jsb Ieu diperlukeun pikeun lalaki ngagem jas jeung dasi jeung dasi kupu-kupu dina acara formal....
    Maca deui
  • Dasi Dasi Ensiklopedia

    Biasana dianggo sareng jas, sareng mangrupikeun aksésori pakean dasar pikeun jalma (utamana lalaki) dina nikah sareng kahirupan sapopoe.Dina tatakrama sosial, jas kedah nganggo dasi, anu panjangna kedah salami ngaitkeun sabuk.Upami nganggo rompi atanapi baju haneut, dasi kedah disimpen di tukangeun t...
    Maca deui