yili.1
yili.2
yili.3
Candak manajemén profésional salaku inti
YILI boga parabot anyaman paling canggih di dunya, nu ti Italia.
index_company_topimg
index_company_topimg

100% Dijieun di Cina

tentang Kami

Shengzhou YILI Necktie & Garment Co., Ltd. mangrupikeun kombo manufaktur sareng dagang, ngahasilkeun sareng ngékspor dasi sareng garments ti 1994.

icon tingali deui
Neckti & Garment
produk urang geus dijual ogé henteu ngan di Cina, tapi ogé di nagara séjén kawas Jerman, Australia, AS, Korea jeung Asia Tenggara.
milihan minggu
warta metot, nawaran panas sarta komentar ahli.