Sutra Dasi Hanky ​​Cufflink Jeung Bow Dasi Kotak Hadiah Set

Set kado dasi sutradijieun tina anyaman lawon sutra.Sakabéh lawon téhngawangund ku benang warna hiji-hiji.Biasananyetélngawengku dasi, cufflinks, saputangan jeung kotak kado.Aya seueur gaya kotak sareng eusi.Set kado dasi sutra sok kado kelas pangluhurna.


Rincian produk

Tag produk

Set kado dasi sutra dijieunna tina lawon sutra anyaman.Sakabéh lawon diwangun ku benang warna hiji-hiji.Set normal kalebet dasi, cufflinks, saputangan sareng kotak kado.Aya seueur gaya kotak sareng eusi.Set kado dasi sutra sok kado kelas pangluhurna.

Set kotak kado dasi sutra diwangun ku dasi sutra, dasi sutra, kuadrat saku sutra, cufflinks, klip dasi sareng kotak, anu tiasa sacara bébas cocog sareng kabutuhan anjeun pikeun nyumponan kabutuhan waktos anu béda.Sutra boga rasa dasi unik tur Palasik, cocog warna caang, éta dijieunna tina sutra anca, tékstur anyaman, garis geulis, rarasaan rada hipu.Pabrik kami nyayogikeun sajumlah ageung pola sareng warna anu populér pikeun anjeun pilih.Upami anjeun gaduh pola atanapi warna karesep, tim desain profésional kami bakal nyayogikeun anjeun jasa anu wijaksana sareng nyugemakeun.Kuadrat saku sutra tiasa cocog sareng pola anu sami sareng dasi, atanapi anjeun tiasa milih salah sahiji warna utama dina dasi pikeun cocog.Salaku conto, dasi sareng pola biru dina latar biru tiasa dicocogkeun sareng kotak saku biru murni.Atanapi, upami anjeun hoyong kuadrat saku anjeun leres-leres janten titik fokus tampilan anjeun, anjeun tiasa milih alun-alun saku anjeun pikeun tabrakan sareng dasi anjeun, janten ékspérimén sareng warna-warna terang atanapi cetakan eklektik, khususna dina usum panas nalika anjeun langkung dipikaresep nalika ngagem warna lampu. .Dasi khusus grup ogé hadir sareng kotak lawon anu ditutupan luhur.Logo ieu anyaman dina beungeut lawon kotak, nu echoes tanda dina dasi.Ieu pasti kado high-end pikeun karyawan unit.Desain jandela luhureun kotak ngidinan Anjeun pikeun langsung ningali produk jero, nu basajan tur elegan.Ukuran kotak ditangtukeun ku produk anu cocog.Rupa-rupa desain sareng ukuran sayogi.Urang bakal ngaropea ukuran karton nurutkeun ukuran kotak pikeun mastikeun yén produk bisa aman dikirimkeun ka leungeun anjeun dina bungkusan pangalusna.Ngeunaan modus transportasi, aya laut, hawa atawa express, nu bisa diatur nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

Parameter produk

komoditi

Set kado dasi sutra

Bahan

 Anyaman Sutra

Ukuran

 7*10*10cmatanapi Ukuran Custom

Beurat

 100 g/pc

Interlining

 540~700g ganda brushed polyesteratawa 100% wolinterlining.

Lapisan

 Padet atawa titik-titik poliéstertip,atawa lawon dasi,or kustomisasi.

Label

labél brand customer sarta labél perawatan(peryogiotorisasina).

MOQ

100pcs / warna dina ukuran sarua.

Bungkusan

 300 sét / ctn

pangmayaran

 30% T/T.

FOB

 Shanghai atanapi Ningbo

Sampelwaktos

 1 minggu.

Desain

 Pilih tina katalog atanapi kustomisasi kami.

Tempat Asalna

Zhejiang, Cina (Daratan)

Gambar produk

5O5A4842-0
90-1
z120-6
Z120-8
z119-2
5O5A4824

Naha milih kami

why choose us(3)

Bagan alur

1. designing 设计

1. Ngarancang

2. weaving 面料织造

2. Anyaman

3. fabric-testing 面料检验

3. lawon-nguji

4. cutting 裁剪

4. Motong

5. sewing

5. Jahit

6. Ironing 整烫

6. Lroning

7. Label-stiching

7. Label-stitching

8. testing 成品检验

8. Nguji

9. Needle checking 验针

9. Mariksa jarum

10. Packing

10. Bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami