Sutra anyaman Mens Natal Pola Pra-dihijikeun Partéi Bow Dasi

Sutra Natal Bow Dasimangrupa jenisfestivaldasi sutra.Ieusarua jeung logo bow dasi.Éta ngajadikeununsur Natal dina lawon ku anyaman atanapi percetakan, lajeng ngadamelkanadasi bow.Desain Natal kalebet tangkal Natal, Santa,rusa kutubteras salajengna.Ngabanding-bandingto gaya poliéster, sutra Natal bow dasi téhof kelas luhur jeungboga leuwih luhurprice.Maké dasi ruku Natal bisa nambahan kana atmosfir festive.


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

komoditi

Sutra Natal Bow Dasi

Bahan

sutra

Ukuran

 11*5~12*6cmatanapi Ukuran Custom

Beurat

10 g/pc

Interlining

 Poliéster

Label

labél brand customer sarta labél perawatan(peryogiotorisasina).

MOQ

 200pcs / warna dina ukuran sarua.

Bungkusan

1 pc/pp tas

pangmayaran

 30% T/T.

FOB

 Shanghai atanapi Ningbo

Sampelwaktos

 1 minggu.

Desain

 Pilih tina katalog atanapi kustomisasi kami.

Tempat Asalna

Zhejiang, Cina (Daratan)

Gambar produk

d113-1-(8)
d114-1-(5)
d116-1-(5)
d113-1-(9)
d114-1-(6)
d115-1-(9)

Naha milih kami

why choose us(3)

Bagan alur

1. designing 设计

1. Ngarancang

2. weaving 面料织造

2. Anyaman

3. fabric-testing 面料检验

3. lawon-nguji

4. cutting 裁剪

4. Motong

5. sewing

5. Jahit

6. Ironing 整烫

6. Lroning

7. Label-stiching

7. Label-stitching

8. testing 成品检验

8. Nguji

9. Needle checking 验针

9. Mariksa jarum

10.发货

10. Bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami