Anyaman Poliéster Ngaropea Dasi Jeung Desain Logo Anjeun Sorangan

PolésterCnatalTiesmangrupakeun jenisfestival poliésterdasi, sarta sarupa jeung dasi logo.Itngajadikeununsur Natal dina lawon ku anyaman atanapi percetakan, lajeng ngadamels kanadasi.Desain Natal kalebet tangkal Natal, Santa,rusa kutubteras salajengna. THargana langkung handap tibatan sutra kusabab bahan poliéster.TDasi Natal tiasa dianggo dina pésta Natal, maén peran, drama, rapat kulawarga, pesta babaturan sareng saterasna, éta tiasa ngajantenkeun anjeun béda sareng janten fokus perhatian sadayana, kado anu saé pikeun dibagikeun..


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

komoditi

PolésterCnatalTies

Bahan

 Anyaman / dicitakpoliéster

Ukuran

148*5*3.5cm~150*9*4 cmatanapi Ukuran Custom

Beurat

 55 g/pc

Interlining

 540~700g ganda brushed polyesteratawa 100% wolinterlining.

Lapisan

 Padet atawa titik-titik poliéstertip,atawa lawon dasi,or kustomisasi.

Label

labél brand customer sarta labél perawatan(peryogiotorisasina).

MOQ

100pcs / warna dina ukuran sarua.

Bungkusan

1 pc/pp tas, 300~500pcs/ctn, 80*35*37~50cm/ctn, 18~30kg/ctn.

pangmayaran

 30% T/T.

FOB

 Shanghai atanapi Ningbo

Sampelwaktos

 1 minggu ku anyaman, 20 dinten ku dicitak.

Desain

 Pilih tina katalog atanapi kustomisasi kami.

Tempat Asalna

Zhejiang, Cina (Daratan)

Gambar produk

d316-3
D289-3
D279-3
d356-3
d336-2
d334-2

Naha milih kami

why choose us(3)

Bagan alur

1. designing 设计

1. Ngarancang

2. weaving 面料织造

2. Anyaman

3. fabric-testing 面料检验

3. lawon-nguji

4. cutting 裁剪

4. Motong

5. sewing

5. Jahit

6. Ironing 整烫

6. Lroning

7. Label-stiching

7. Label-stitching

8. testing 成品检验

8. Nguji

9. Needle checking 验针

9. Mariksa jarum

10. Packing

10. Bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami