100% Micro poliéster anyaman dasi jeung benang ngagurilap

Dasi microfiber dijieunna tina anyaman lawon poliéster.dasi microfiber boga loba qualities positif, jadi dasi ieu masih perlu produksi masal.Kusabab bahan poliéster, hargana langkung handap tibatan sutra.Gampang nanganan bal, éta mangrupikeun pilihan idéal anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

komoditi

 Mdasi icrofiber

Bahan

 Anyamanpoliéster

Ukuran

148*5*3.5cm~150*9*4 cmatanapi Ukuran Custom

Beurat

  55 g/pc

Interlining

 540~700g ganda brushed polyesteratawa 100% wolinterlining.

Lapisan

 Padet atawa titik-titik poliéstertip,atawa lawon dasi,or kustomisasi.

Label

labél brand customer sarta labél perawatan(peryogiotorisasina).

MOQ

100pcs / warna dina ukuran sarua.

Bungkusan

1 pc/pp tas, 300~500pcs/ctn, 80*35*37~50cm/ctn, 18~30kg/ctn

pangmayaran

 30% T/T.

FOB

 Shanghai atanapi Ningbo

Sampelwaktos

 1 minggu.

Desain

 Pilih tina katalog atanapi kustomisasi kami.

Tempat Asalna

Zhejiang, Cina (Daratan)

Gambar produk

d427-1
d511-1
d426-1
d506-1
d505-1
d477-1

Naha milih kami

why choose us(3)

Bagan alur

1. designing 设计

1. Ngarancang

2. weaving 面料织造

2. Anyaman

3. fabric-testing 面料检验

3. lawon-nguji

4. cutting 裁剪

4. Motong

5. sewing

5. Jahit

6. Ironing 整烫

6. Lroning

7. Label-stiching

7. Label-stitching

8. testing 成品检验

8. Nguji

9. Needle checking 验针

9. Mariksa jarum

10. Packing

10. Bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami