Dasi Wol Knit Lalaki Slim ceking Dasi Square

Dasi Knit Woldijieunna tina wol-knit seni texlawon ubin.Sakabeh lawon dijieunna tinarajutanwol.Dibandingkeun jeung poliéster, wol téhTambih deuialam jeungof kelas luhur.Dasi knit wol leuwih kandel, lemes, jeungleuwih haneutti ikatan biasa.Kaéndahan dasi ieu nyaéta aranjeunna dirancang khusus pikeun nyocogkeun unggal kapribadian.Nyulam diwangun ku hiji loop anu terus tacked, ku kituna mibanda gelar tangtu kalenturan.Sacara umum, lawon knitted karasaeun lemes.Salaku conto, baju jero sareng baju haneut anu urang pake ngawakilan lawon knitted.


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

komoditi

Dasi Knit Wol

Bahan

 Knit Wol

Ukuran

148*5*3.5cm~150*9*4 cmatanapi Ukuran Custom

Beurat

 55 g/pc

Interlining

 540~700g ganda brushed polyesteratawa 100% wolinterlining.

Lapisan

 Padet atawa titik-titik poliéstertip,atawa lawon dasi,or kustomisasi.

Label

labél brand customer sarta labél perawatan(peryogiotorisasina).

MOQ

100pcs / warna dina ukuran sarua.

Bungkusan

1 pc/pp tas, 300~500pcs/ctn, 80*35*37~50cm/ctn, 18~30kg/ctn.

pangmayaran

 30% T/T.

FOB

 Shanghai atanapi Ningbo

Sampelwaktos

 1 minggu.

Desain

 Pilih tina katalog atanapi kustomisasi kami.

Tempat Asalna

Zhejiang, Cina (Daratan)

Gambar produk

d382-5
d377-5
d375-5
d382-1
d377-1
D375-1

Naha milih kami

why choose us(3)

Bagan alur

1. designing 设计

1. Ngarancang

2. weaving 面料织造

2. Anyaman

3. fabric-testing 面料检验

3. lawon-nguji

4. cutting 裁剪

4. Motong

5. sewing

5. Jahit

6. Ironing 整烫

6. Lroning

7. Label-stiching

7. Label-stitching

8. testing 成品检验

8. Nguji

9. Needle checking 验针

9. Mariksa jarum

10.发货

10. Bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami