Titik-titik Floral Lalaki Pra-diikat Dasi Busur Tuxedo Formal Klasik Tenun Poliéster Pesta Pernikahan Prom sareng Kotak Hadiah

Poliésterwovenbow tnyaétadijieun tina benang-dyed seni tetéhnologi.Sakabéh lawon téhngawangund ku benang warna hiji-hiji.Ngabandingkeun jeung anyaman sutra, anyaman poléstermurah pisaner.Ngabandingkeun dasi dicitak, anyaman dasi ruku katingal langkungstereoskopis.Balzac sakali ngomong,Dasi bow nyaéta lalaki's surat bubuka.Dasi ruku anu saé henteu ngan ukur tiasa ngajantenkeun titik ahir pikeun bentuk sadayana, tapi ogé ngalaman lalaki's temperament jeung rasa.


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

komoditi

Poliéster Anyaman Bow Dasi

Bahan

 AnyamanPoliéster

Ukuran

 11*5~12*6cmatanapi Ukuran Custom

Beurat

10 g/pc

Interlining

 Poliéster

Label

labél brand customer sarta labél perawatan(peryogiotorisasina).

MOQ

 200pcs / warna dina ukuran sarua.

Bungkusan

1 pc/pp tas

pangmayaran

 30% T/T.

FOB

 Shanghai atanapi Ningbo

Sampelwaktos

 1 minggu.

Desain

 Pilih tina katalog atanapi kustomisasi kami.

Tempat Asalna

Zhejiang, Cina (Daratan)

Gambar produk

L044-1
L044-2
L044-3
636-8
636-9
636-7

Naha milih kami

why choose us(3)

Bagan alur

1. designing 设计

1. Ngarancang

2. weaving 面料织造

2. Anyaman

3. fabric-testing 面料检验

3. lawon-nguji

4. cutting 裁剪

4. Motong

5. sewing

5. Jahit

6. Ironing 整烫

6. Lroning

7. Label-stiching

7. Label-stitching

8. testing 成品检验

8. Nguji

9. Needle checking 验针

9. Mariksa jarum

10. Packing

10. Bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami