Anyaman Sutra Mens Klasik Dot Partéi Adjustable Kawinan Bow Dasi

sutradot bow tnyaétapisan lirahasarta dasi bow dirancang populér.Ieu fits di pihakjeung festivalhadé tiin usaha.Ieus warnais biasanacaangehsareng seueur deuishinning ti desain klasik.Ngabandingkeun jeung polka dotpoliésterdasi ruku, sutra leuwihalamjeung tina kelas luhur. lawon sutra karasaeun lemes sarta ngabogaan gloss caang. Maké dasi bow polka dot pikeun katingal malah leuwih youthful.


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

komoditi

Sutra Dot Bow Dasi

Bahan

sutra

Ukuran

 11*5~12*6cmatanapi Ukuran Custom

Beurat

10 g/pc

Interlining

 Poliéster

Label

labél brand customer sarta labél perawatan(peryogiotorisasina).

MOQ

 200pcs / warna dina ukuran sarua.

Bungkusan

1 pc/pp tas

pangmayaran

 30% T/T.

FOB

 Shanghai atanapi Ningbo

Sampelwaktos

 1 minggu.

Desain

 Pilih tina katalog atanapi kustomisasi kami.

Tempat Asalna

Zhejiang, Cina (Daratan)

Gambar produk

L032-2
L038-2
L035-2
L035-2
L032-4
L032-3

Naha milih kami

why choose us(3)

Bagan alur

1. designing 设计

1. Ngarancang

2. weaving 面料织造

2. Anyaman

3. fabric-testing 面料检验

3. lawon-nguji

4. cutting 裁剪

4. Motong

5. sewing

5. Jahit

6. Ironing 整烫

6. Lroning

7. Label-stiching

7. Label-stitching

8. testing 成品检验

8. Nguji

9. Needle checking 验针

9. Mariksa jarum

10.发货

10. Bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami