Sutra Kasual Lalaki Knit Dasi Slim ceking Square Dasi

Bentuk dasi knit sutra béda ti dasi normal, handapna datar.lawon dijieun ku rajutan sutratéhnologi seni.Sakabeh lawon dijieunna tinarajutansutra.Dibandingkeun jeung poliéster, sutra alam jeung kelas luhur.Dasi knit sutra leuwih kandel,lemes, jeungleuwih haneutti ikatan biasa.


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

komoditi

sutrangarajutdasi

Bahan

 Nyulam Sutra

Ukuran

148*5*3.5cm~150*9*4 cmatanapi Ukuran Custom

Beurat

 55 g/pc

Interlining

 540~700g ganda brushed polyesteratawa 100% wolinterlining.

Lapisan

 Padet atawa titik-titik poliéstertip,atawa lawon dasi,or kustomisasi.

Label

labél brand customer sarta labél perawatan(peryogiotorisasina).

MOQ

100pcs / warna dina ukuran sarua.

Bungkusan

1 pc/pp tas, 300~500pcs/ctn, 80*35*37~50cm/ctn, 18~30kg/ctn.

pangmayaran

 30% T/T.

FOB

 Shanghai atanapi Ningbo

Sampelwaktos

 1 minggu.

Desain

 Pilih tina katalog atanapi kustomisasi kami.

Tempat Asalna

Zhejiang, Cina (Daratan)

Gambar produk

d366-5
d365-5
d364-5
d366-3
d365-3
d364-3

Naha milih kami

why choose us(3)

Bagan alur

1. designing 设计

1. Ngarancang

2. weaving 面料织造

2. Anyaman

3. fabric-testing 面料检验

3. lawon-nguji

4. cutting 裁剪

4. Motong

5. sewing

5. Jahit

6. Ironing 整烫

6. Lroning

7. Label-stiching

7. Label-stitching

8. testing 成品检验

8. Nguji

9. Needle checking 验针

9. Mariksa jarum

10. Packing

10. Bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami